Spruit Natuur & Milieu maakt de vertaalslag van inhoud en beleid naar de praktijk

Het milieu is in de lokale, regionale en landelijke politiek een hot item.
Er lijkt aan de ene kant steeds meer besef te ontstaan over het belang van biodiversiteit en instandhouding van ecosystemen voor toekomstige generaties. Maar de polarisatie is groot; aan de andere kant is er namelijk ook een grote groep die zich nog altijd niet bewust is van de footprint die wij als mensheid achterlaten op de wereld en welke schade wij daarmee aanrichten in een systeem dat ooit wél in evenwicht was.

Vanwege deze polarisatie is de maatschappelijke discussie zeer actueel.

En ook tussen het beeld van biodiversiteit, ecosystemen en duurzaamheid dat aan de ene kant in beeld is bij beleidsmakers (politiek) én het beeld van inhoudelijk deskundigen aan de andere kant zit een groot contrast; de vertaalslag van beleid en inhoud naar praktische uitvoering is daardoor vaak het “ondergeschoven kindje”.

In dat gat springt Spruit Natuur & Milieu in door juist die planning en organisatie te bieden/ managen.

Wat biedt Spruit Natuur & Milieu?


Spruit Natuur en Milieu neemt u de projectorganisatie of een deel van de projectorganisatie uit handen en heeft de kennis en kunde in huis om uw natuur- en milieuproject te vertalen naar de praktijk.

Een spreker of illustratieve pitchvideo nodig? Ook daarin kan Spruit voorzien!

Voor wie?


Spruit Natuur en Milieu is er bijvoorbeeld voor gemeenten, provincies, waterschappen en NME-centra (Natuur- en milieueducatiecentra). Maar ook particulieren, onderzoekscentra en andere organisaties en bedrijven -bijvoorbeeld exploitanten van forten, waterleidingbedrijven en landgoederen- die het thema biodiversiteit en duurzaam leven op de agenda hebben staan kunnen gerust contact opnemen voor een verkennend gesprek!
Twijfelt u? Neemt u dan gerust contact op!

Onderscheidend vermogen


Hoge kwaliteit en kennis van zaken. En –indien vanuit de rol als imker- een bijzondere invalshoek voor uw project!
Daarnaast sluit het aanbod aan bij de landelijk geformuleerde kern- en leerdoelen uit het basisonderwijs.