“Waar mijn ideeën vandaan komen?
Ik zou ze met mijn handen kunnen vasthouden,
in de natuur, tijdens wandelingen, in de stilte
van de nacht, in de vroege ochtend.
Geïnspireerd door gevoelens die bij
een dichter zouden worden omgezet in woorden,
bij mij in plaatjes, beelden, flitsen, ideeën
en woorden, tot ze eindelijk in plannen bijna
tastbaar voor mij staan…”

Wie ben ik?

Dinja de Groot, creatief projectmanager en imker

Organiseren, analyseren en plannen, creatief en zelfstandig werken, een passie om dingen mooi maar ook praktisch toepasbaar te maken; het is mij op het lijf geschreven. Niet alleen in mijn werk als projectleider, maar  ook in mijn vrije tijd zet ik graag mijn creativiteit en organisatietalent in om  plannen tijdig en nauwkeurig te realiseren. Kwaliteit staat daarbij hoog in  het vaandel.
Ik houd ervan als dingen mooi én duidelijk zijn!

Ik geniet van een zoemende bij op een bloem, een paddenstoel op een rotte boomstronk en de verbroken weerspiegeling in het water door een vallende regendruppel. En ik maak anderen daar graag deelgenoot van!

Naast dit alles ben ik vooral ook trotse moeder van twee zoons.

Mijn Powerpoints

  • Creatief
  • Planmatig
  • Georganiseerd
  • Inventief
  • Nauwkeurig
  • Analytisch
  • Toegewijd/ loyaal
  • Goede schriftelijke vaardigheden